Menu 06 - 53 29 88 66

Aanleg voortuin en oprit Boxtel

De bewoners wilden een onderhoudsvriendelijke voortuin, echter  het moest wel één geheel vormen met de oprit met toch nog voldoende ruimte voor groen…

Door aanbrengen van kleurnuances en rustige vlakverdelingen is het een stijlvolle voortuin geworden. Er zijn verhoogde plantvakken toegepast zodat er voor de beplanting voldoende ruimte is wat zorgt voor een mooie uitstraling.

Gebruikte materialen:

Ebema:

Rockstone mega tegel 50*50 cm in de kleur Dark

Dikformaat Tambour in de kleur oud bont

MBI:

Muurelementen in de kleur gebroken antraciet

Reactie van de klant

Al eerder hebben we Peter een opdracht gegeven voor het maken van een terras in de achtertuin. Dat hij een goede stratenmaker is wisten wij dus al. Nu moest de voortuin aangepakt worden. Peter is verschillende keren naar ons toe gekomen om onze wensen aan te horen, advies te geven en tekeningen te tonen. Daarbij was het heel prettig dat hij soms meeging met onze wensen maar ook eigen ideeën inbracht en beargumenteerde wat hij in onze plannen anders zou doen.

De wisselwerking tussen luisteren en adviseren is heel aangenaam. Het gevoel wat dan overheerst is dat je er samen een mooi plan bedenkt. Het maken van een planning wordt in samenspraak gedaan. Wanneer komt het ons uit. En wat afgesproken is komt hij na. En als het anders gaat loopt door levering of weersinvloeden, laat hij het netjes weten.

Tijdens de werkzaamheden is het enkele keren voorgekomen dat Peter ons een keus voorlegde om iets aan te passen. Zal ik dat wat breder maken of zal ik hier het randje wat hoger leggen omdat …. . Kortom een hele prettige manier van samenwerken. En het resultaat is geweldig. Wij zijn zeer tevreden. Een voortuin en oprit die ons huis een mooier aanzien geeft en waar al vele mensen positief op gereageerd hebben.