Menu 06 - 53 29 88 66

TUINONTWERP, TUINAANLEG EN TUINONDERHOUD

Photo Collage Maker_D9fwzHEen tuinontwerp is een belangrijk onderdeel van het proces, waarbij uw tuin opnieuw ingericht wordt of gerenoveerd. Vanuit het tuinontwerp gaan we aan de slag, wat is opgemaakt uit uw wensen gebundeld met onze visie en de mogelijkheden die de tuin biedt.

Bij het maken van een tuinontwerp gaan wij als volgt te werk;

Aan de hand van een persoonlijke afspraak, zetten we al uw wensen op papier en gaan wij hiermee aan de slag om tot een ontwerp te komen wat helemaal bij u past. Als het ontwerp helemaal naar uw wens is zal een vrijblijvende offerte worden uitgebracht. Het voordeel van een tuinontwerp is dat voor u het eindresultaat in een vroeg stadium te visualiseren is.

Een tuinontwerp is van diverse factoren afhankelijk, voordat het echt helemaal af is. Er zijn namelijk verschillende aspecten, waarmee zonder meer rekening gehouden dient te worden.

Hierin willen wij u dan ook graag adviseren.

Door vele combinatiemogelijkheden in de materialen wordt ieder terras uniek. Iedere tegel heeft z’n eigen karakter en uitstraling. Wanneer u het prettig vindt, kunnen wij u voorzien van voorbeeld materialen, zodat u een beter beeld krijgt van de mogelijkheden. Ook kunt u ervoor kiezen zelf zorg te dragen voor de materialen. Wat uw keuze ook is Sierbestrating Smits zorgt altijd voor een mooi eindresultaat, zodat u verzekerd bent van jarenlang tuinplezier!