Menu 06 - 53 29 88 66

Tuinrenovatie te Boxtel

Het voelt altijd als een compliment wanneer je weer gevraagd wordt om mee te mogen werken aan het ontwikkelen van een nieuwe tuin. Al eerder heeft Sierbestrating Smits hier de voortuin gemaakt en nu is het dan ook de beurt aan de achtertuin. De eigenaren willen een onderhoudsvriendelijke tuin, met verhoogde plantvakken. De mogelijkheid tot tuinieren blijft maar door de prettige werkhoogtes wordt het tuinieren een stuk eenvoudiger. De vraag was ook om het ornament met de hond een mooie plek te geven. We hebben dan ook gekozen dit centraal te plaatsen.

Er is een geïmpregneerd tuinhuis geplaatst met overkapping. Niet alleen een mooie aankleding van de tuin maar ook nog eens een praktische opbergplaats. Onder de overkapping zijn de tegels van 100*100 cm gelegd. Dit terrasdeel is zwevend gelegd. Wat zorgt voor een mooi effect en een rustige overgang naar de rest van het terras waar de 120*80 cm tegels toegepast zijn.

De achtertuin heeft weinig privacy door de naast gelegen hoogbouw. Door aan deze zijde leibomen te plaatsen ontstaat er weer een intieme tuin waar in alle rust genoten kan worden. Het terras heeft een prachtige uitstraling mede door het toepassen van het zwevende deel, dit alles sfeervol aangelicht door Inlite verlichting. Hierdoor wordt de tuin echt bij het huiselijk woongenot betrokken.

Nu nog ietwat geduld voor de beplanting…als deze volgroeid is zal het effect oogstrelend zijn! De beplanting is verzorgd door Tuinverzorging Hijman.

Voor de tegels is gekozen:
Ebema Stone in Style
Rockstone Diamond
Afmeting : 100*100 cm en 120*80 cm.

Reactie van de klant

Jullie hebben eer van je werk, Peter de bestrating ligt er schitterend bij
en ook het tuinhuis met overkapping is een heerlijke plaats.

Mike, jou planten brengen elke dag weer iets nieuws en Tineke is elke dag
weer nieuwsgierig wat er nu weer zal ontspruiten c.q. gaan bloeien.

Echt een genot om in deze tuin te relaxen en even uit de alledaagse sleur te
zijn en simpelweg gewoon te genieten.

Met vriendelijke groeten van tevreden klanten,

Tineke en Eric

Het voorwerk

De aanleg

Plaatsing van tuinhuis

De beplanting