Menu 06 - 53 29 88 66

Achtertuin op de schop te Oisterwijk

Deze natuurlijk aangelegde achtertuin vergde veel onderhoud. De eigenaren vinden het buitenleven een must maar het onderhoud moest worden vereenvoudigd.

Door diverse terrassen aan te leggen kan men in deze tuin nu op elk moment van de dag heerlijk buiten genieten. De belijning is strak maar door de verbindingspaden zo te leggen blijft het een rustig geheel.

Voor de tegels is gekozen:
Garden Stone in Natural – wildverband in de kleur Rainbow
Smooth Stone in de kleur Colorado
Afmeting :10*30*6 cm

Recensie van de klant

“Beste Peter en Brigitte,

Een compleet nieuwe tuin…
Na de verbouwing van ons huis was de tuin aan de beurt. Eerst wilden we het zelf proberen, maar daar kwamen we al snel op terug. Toen werd het zoeken naar iemand die ons helpen kon, maar wie? Een buurman tipte ons om contact op te nemen met Peter Smits Sierbestratingen uit de Boxtelsebaan in Oisterwijk omdat hij goede ervaringen met hem had. En dat hebben we gedaan…
Vanaf het eerste moment dat we contact hadden met Peter, klikte het. Hij kan goed luisteren, observeren en wensen vertalen in een ontwerp. Wij hadden een ruwe schets gemaakt van hoe de nieuwe bestrating zo’n beetje moest worden, maar Peter heeft er een sprookje van gemaakt. Hij adviseerde ons over de leverancier van de tegels en welk soort tegels voor ons het geschikts waren en het effect van bepaalde kleuren en combinaties. De meeste van onze planten konden we opnieuw gebruiken, die gaan we in het najaar definitief op hun plekje zetten, maar met de door Peter gelegde graszoden gelegd ziet het er al geweldig uit.

Heel snel nadat we het eens waren over het ontwerp is hij begonnen en binnen twee weken zag onze tuin er geweldig uit: het was al klaar! Wat een harde werker is die Peter en wat een doorzetter; zelfs de buurvrouw zag dat.
Wij zijn ongelofelijk blij met onze nieuwe tuin. Peter: nogmaals onze enorme waardering en grote dank. Wat ook niet onbelangrijk is, is dat Peter een zeer redelijke prijs hanteert. Daarnaast is het ook nog eens een heel erg aardige man waarmee je de tijd gezellig door kunt brengen en dat was in de tijd dat hij hier over de vloer kwam een prettige bijkomstigheid.
Peter, als er mensen geïnteresseerd zijn in hetgeen jij hebt gemaakt, jij met deze mensen welkom bent om hen jouw kunstwerk te laten zien. Dan drinken we ook nog even weer – gezellig – een kopje koffie!

Hartelijke groet van Jos en Mia, Oisterwijk”

Het voorwerk

De aanleg

Het voorwerk en aanleg gras