Menu 06 - 53 29 88 66

Sierbestrating

Het mogen samenwerken met u om uw droomtuin te realiseren geeft ons nog iedere dag veel voldoening en zorgt voor veel enthousiasme en liefde voor het vak.

Geen enkele tuin is hetzelfde, u kunt zich voorstellen dat een tuin moet “groeien” om z’n karakter te krijgen, maar dit heeft wel even tijd nodig.

Hier vindt u verschillende projecten terug. Door u verschillende projecten te tonen hopen wij een goede indruk te kunnen geven van wat er allemaal mogelijk is en krijgt u alvast een goede en gerichte indruk van onze werkzaamheden en ons kunnen.

U treft tuinen die net zijn aangelegd..nog niet volledig zijn ingedeeld met de beplanting, met hier en daar nog wat zandkorrels maar wel projecten waar we trots op zijn omdat we er zeker van zijn weer een droomtuin te hebben aangelegd. Op deze manier bieden we u wellicht al wat inspiratie voor uw eigen plannen met uw tuin.

Tuinen die we al langere tijd geleden gerealiseerd hebben, hebben zich al echt kunnen ontwikkelen. Het geeft ons dan ook nog steeds veel voldoening te zien dat wat begon met een tuinontwerp, zich tot een prachtig geheel heeft gevormd. Wij kijken met erg veel plezier, trots en voldoening terug op deze projecten.